Zagrejte prostoriju uz uljane radijatore, grejalice ili panelne grejalice i uštedite.

Koriscenjem aparata za dogrevanje prostorija kao što su uljani radijatori, konvertorske grejalice ili zidne grejalice, ostvaruju se velike uštede električne energije. Uz odgovarajuću izolaciju, ovi prenosivi aparati mogu vrlo brzo i ravnomerno da zagreju i održe toplotu u prostorijama uz malu potrošnju električne energije. Velika prednost ovih uređaja je što su jednostavni za prenos zahvaljujući ili maloj kilaži ili ugrađenim točkićima.

U hladnim zimskim danima zagrevanje domova jedno je od osnovnih pitanja. Mnogi od nas, kako bi smanjili potrošnju električne energije ili upotrebu drva, odlučuju se da zagrevaju samo one prostorije u kojima se najviše boravi. Takođe, u jutarnjim časovima, kada je najhladnije, dok se spremamo za posao ili školu, potrebno je samo malo dogrejati prostoriju, a za to najbolje rešenje su uljani radijatori, grejalice ili prenosiva panelne grejalice.

Ovde mozete pronaci po pristupacnim cenama poznatih brendova kao sto su : FISHER, FG-Electronics, ROWENTA, KENO, KONIG, COLOSSUS, ARDES, ESPERANZA, BAUER, ADLER, CARMY i sl.

Modele : FS-822 1500W, FS-823 2000W, FS-824 1500W, FS-825, FS-826, carmy-CR7721, adler AD7703, Ardes ar4w03p, FS-802,FS-810