Predstavljamo vam veliki izbor usisivaca. Kao sto su usisivaci na kesu, sa hepa filterom, usisivaci na vodu kao i stone usisivace.Ovde mozete kupiti poznate brendove kao sto su FG-ELECTRONICS,KENO,FISHER,COLOSSUS,ROWENTA i mnoge druge.Ovde mozete naci i  usisivace snage od 2000W,2200W,2400W, pa i super jake od 2700W.

Ono što je najvažnije kod HEPA filtera jeste visoka efikasnost zadržavanja čestica nečistoće. One prilikom usisavanja ne izlaze iz aparata, već ostaju u filteru, a izlazi čist vazduh. Zahvaljujući usisivaču sa HEPA filterom prostorija će biti čista i biće zdravo boraviti u njoj. U zavisnosti od toga šta vam više odgovara, imate izbor – usisivač sa kesom ili posudom.

Održavanje usisivača

Kako bi vaš usisivač uvek radio maksimalno efikasno, potrebno ga je pravilno održavati. Postoje dve vrste HEPA filtera – perivi i neperivi. Ukoliko vaš usisivač ima perivi filter, dovoljno ga je samo prati u skladu sa uputstvom u priručniku koji dobijete uz proizvod. Neperivi filter potrebno je menjati novim svake godine kako bi rezultati usisavanja uvek bili na visokom nivou.