IMG_81781-400×400

SPRAY MOP – Cistac podova

Na stanju

1,490.00 RSD
Štampa
Uporedi

Podeli ovaj proizvod

Očistite pod u kući i kancelariji DUPLO brže nego do sada sa specijalnim čistačem podova čijom lakoćom korišćenja ćete biti i više nego oduševljeni!

Spray Mop – čistač podova sa raspršivačem je specijalno dizajniran i služi za brisanje svih vrsta podova. Sa ovim revolucionarnim mopom ćete mnogo brže očistiti i obrisati površinu bez saginjanja i ribanja, i uštedeti vreme i novac. Papučica ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova .

KRPA MIKROFIBER NAJNOVIJE GENERACIJE

Mikrofiber krpa je dizajnirana poput pčelinjeg saća, što omogućava maksimalno efikasno čišćenje i uklanjanje prljavštine. Dimenzije mikrofiber krpe su 39 x 13cm, može se prati. Odlicna je i za suvo i za mokro čišćenje.

Mikrofiber krpu možete koristiti do 120 puta!

SAVRSENO LAGAN, KOMPAKTAN I PRAKTIČAN MOP

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji po kojoj je urađen, ovaj spray mop je toliko lagan da podove možete čistiti samo jednom rukom. Više nema potrebe da klečite i ribate podove, Spray Mop cistac lagano klizi po svim površinama.

Odlican za porodice sa decom i ljubimcima.

Sprej Mop je jednostavan za upotrebu. Dodajte vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje i uživajte u savršeno čistim podovima. Vaš dom će sijati od čistoće.