s-Skele-merdevine-2×6-STS-138311
KUCNIAPARATISRBIJA
s-Skele-merdevine-2×6-STS-138311
KUCNIAPARATISRBIJA

Skele-merdevine 2×6 STS

Na stanju

15,900.00 RSD
Štampa
Uporedi
Category:

Podeli ovaj proizvod

Opis i namena proizvoda

Skele-merdevine 2×6
Skela koja se može kombinovati i koristiti kao jednodelne ili dvodelne merdevine
Merdevine-skela sa platformom su specijalizovane konstrukcije koje se koriste za pristup visokim mestima, rad na visini i obavljanje različitih zadataka kao što su popravke, održavanje i građevinski radovi. Ova kombinacija merdevina i skele omogućava radnicima siguran i stabilan pristup teško dostupnim mestima.
Ova vrsta skela obično ima aluminijumsku konstrukciju koja je čvrsta i izdržljiva. Konstrukcija uključuje horizontalne grede, stubove i platformu na vrhu.
Na vrhu merdevina-skele nalazi se platforma na kojoj radnik stoji i obavlja zadatke. Platforma može biti prostrana i obezbeđuje dovoljno prostora za rad.
Merdevine su integrisane u konstrukciju i omogućavaju pristup platformi.
Merdevine-skele često imaju prilagodljive komponente koje omogućavaju podešavanje visine platforme i drugih karakteristika kako bi se odgovaralo različitim zadacima.
Merdevine-skela sa platformom se često koriste u građevinskim, zanatskim i industrijskim sektorima za razne poslove na visini.
Ovi uređaji omogućavaju radnicima da pristupe teško dostupnim mestima na siguran i stabilan način, povećavajući produktivnost i bezbednost na radu.
Važno je pravilno obučavanje i poštovanje bezbednosnih mera pri radu sa ovim uređajima.

spacer Karakteristike proizvoda

Širina 1590 mm
Širina produžnih stopa 700 mm
Visina kao jednodelne merdevine 2800 mm
radna visina skele 3000 mm
Materijal aluminijum
Težina 16.8 kg