ro3786

ROWENTA Usisivač Compact Power Cyclonic RO3786

Na stanju

16,350.00 RSD
Štampa
Uporedi

Podeli ovaj proizvod

Usisivač sa posudom Rowenta RO 3786 750W – Ovaj usisivač izuzetnih performansi obezbeđuje oznaku 3AAA kao najbolji u klasi u rezultatima čišćenja na čvrstim podovima, ponovnoj emisiji prašine i energetskoj efikasnosti. Zahvaljujući multiciklonskoj tehnologiji pruža izuzetne performanse i konstantnu silu usisavanja tako da postiže efikasne rezultate na svim tipovima površina.
Kao snažan usisivač koji pruža dugotrajne rezultate pruža ekstremne performanse usisavanja na neverovatnom nivou tišine za ugodno korisničko iskustvo i odličan komfor. Multiciklonska tehnologija takođe nudi optimalne rezultate filtriranja i dugotrajne performanse. Filteri višeg kvaliteta omogućavaju hvatanje mikroskopskih čestica koje uzrokuju alergije i astmu. Zahvaljujući ekskluzivnom usisivaču, posuda za prašinu se prazni za samo 3 jednostavna koraka: lako se vadi, otvora se pritiskom na dugme, brzo se prazni.
Dodatna četka omogućava usisavanje osetljivih površina i teže dostupnih uglova. Veoma efikasan filter + Pena filter skuplja i najmanje čestice prašine, polen, grinje tako da brzo uživate u čistom i svežem vazduhu..Klase energetske efikasnosti su na visokom nivou što garantuje kvalitet čišćenja.