Postovani, u periodu od 17.06-29.06. cemo biti na godisnjem odmoru i necemo bitiu mogucnosti da odgovorimo na vase poruke. Sve porudzbine mogu biti realizovane nakon 29.06.Hvala na razumevanju.
dubrivo-za-zivu-ogradu-750ml-substral-SC-824

Đubrivo za živu ogradu 750ml Substral SC 824

Nema na stanju
Uporedi

Podeli ovaj proizvod

Količina: 750ml
Namenjeno za četinare i žive ograde, kao i za zimzelene biljke
Sastav: Azot (N) 17%; Fosfor (kao P2O5) 9%; Kalijum (kao K2O) 11%;
Magnezijum (kao MgO) 2%; mikroelemnti: Bakar (Cu),
Gvožđe (Fe); Mangan (Mn); Cink (Zn); Molibden (Mo); Bor (B)

Đubrivo za živu ogradu 750ml Substral je visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim dejstvom za četinare i žive ograde, kao i za zimzelene biljke. Đubrivo za živu ogradu je originalna Osmocote tehnologije, profesionalnog kvaliteta. Đubrivo za živu ogradu je sa dodatkom Mg-sulfata i gvožđa za zdrave zelene iglice i listove. Za guste i zdrave biljke, đubrivo za živu ogradu predstavlja idealan izbor. Jednokratna upotreba dovoljna za čitavu sezonu, đubrivo deluje 6 meseci. Otpuštanje hranjljivih materija prilagođeno je potrebama biljaka, a regulisano je temperaturom i vlagom u tlu. Neškodljivo za okolinu, đubrivo s dugotrajnim učinkom na biljke. Nema opasnosti od preteranog nađubrivanja.

Uporeba: Upotrebljava se jednom godišnje. Doziranje: 1 supena kašika = 20 g. Za igličaste i lisnate žive ograde – 25 g/m2. Za oblikovane žive ograde – prema veličini biljke 25 – 50 g po biljci. Za žbunje i drveće – prema veličini biljke 50 – 100 g po biljci. Za biljke u saksiji: veličina saksije 13-20 cm – 10-15 g; za veće od 20 cm – 40 g. Najbolji rezultat se postiže ako se đubrivo koristi u proleće. Nakon upotrebe, đubrivo će se lagano razgrađivati tokom vegetacione sezone.